Utdelning var tionde lott hos Eurolotto

Faktum är att stundtals kan verkligen ren och skär tur resultera i oanade ekonomiska konsekvenser. Den som lyckas inbringa jackpotten på 25 miljoner€ hos Eurolotto behöver knappast leva torftigt resten av livet. Eurolotto är ett casino på internet som erbjuder allehanda typer av spel. Däribland Majestic Millions som är ett lotteri som har Europas största dagliga dragning. Varje dag hålls livedragningar kl. 20:00 CET. En klocka på Eurolottos webbplats visar jämt aktuell tid kvar till kommande dragning.

Var lott kostar 2 € och den minsta vinsten i lotteriet innebär att man vinner tillbaka lottpriset. Övriga vinster varierar upp till 50 000€ innan jackpotten. Lotter kan köpas var dag fram till två timmar innan dragningen. Tänk på att så mycket som var tionde lott genererar utdelning hos Eurolotto!

Jackpotten är en så kallad livräntevinst som Eurolotto betalar ut på 30 utbetalningar på 29 år. Och det är en av Maltas största banker som garanterar livräntan. Den första utbetalningen görs inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Varje lott består av 5 nummer och 2 bokstäver. Vilket är nummer och bokstäver som spelaren personligen väljer. Givetvis går det att välja ihop flera lottbrickor före varje dragning. För att vinna den minsta vinsten krävs bara att man prickat rätt en enda siffra. Vinstskalan blir självfallet högre ju fler siffror och bokstäver som blir rätt. På Eurolottos webbsida finns en specificerad vinstplan att ta del av.

Den som är orolig för att undgå någon dragning kan vara lugn. Det är nämligen möjligt att i efterhand kontrollera resultat för dragningar. På Eurolottos webbsida finns en integrerad kalender som användaren enkelt och smidigt kan bläddra i och beskåda dragningar bakåt i tiden. Den som deltar i ett lotteri får jämt ett kvitto omedelbart på skärmen och ett annat skickat till den angivna e-postadressen.

Att börja att spela hos Eurolotto är relativt lätt. Den som är över 18 år och bekräftar Eurolottos regler och villkor kan registrera sig. I registreringsformuläret fyller man i sina uppgifter. När man blir bekräftad användare genom e-post kan man göra sin allra första insättning.

Eurolotto är en väldigt seriös aktör i branschen och de garanterar 100 % säkerhet beträffande alla insättningar samt uttag. Den som vill ha full kontroll över sitt spelande kan via sin användarprofil bestämma sin egen budget. En registrerad spelare hos Eurolotto ges överblick över alla sina transaktioner, insättningar samt uttag.

Dygnet runt kan användare få svar på frågor som handlar om spelande på Eurolottos webbplats. Det finns möjlighet att antingen konversera via telefon, mejl eller chatt. Att därtill registrera sig för nyhetsbrev är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad då Eurolotto skickar ut nyhetsbrev med information om nyheter samt kampanjer.

Eurolottos ägare heter OTTO Malta Limited, vilket är ett bolag registrerat på Malta. Det är dotterföretag till det svenska Cherry AB som etablerades så tidigt som 1963. Det innebär självklart en oerhört lång erfarenhet av spel. Cherry AB’s B-aktie är noterat på AktieTorget och har ca 2000 aktieägare. Läs mer här.

Registrera dig hos Eurolotto du med och få tillfälle att vinna en av spelmarknadens mest generösa vinster.