Så skyddar du dig mot cononavirus och bakterier och virus

Det mexikanska ölet corona har samma namn som den virussjukdom som härjar nu. Coronaviruset har tyvärr orsakat många dödsfall även i Sverige.

Cononavirus är farligare än så. Man kan nästa säga att coronaviruset är mer smittsamt än ett influensavirus. Det är fullt möjligt att smitta andra utan att man själv visar några symtom.

Ett cononavirus kan ha flera olika symtom

Symtomen för cononaviruset varier beroende på den som smittas. Det handlar inte bara om vanliga influensa symtom som feber och värk i kroppen. Cononavirus kan orsaka hosta, andningsbesvär, försämrat luktsinne och huvudvärk.

Se till att ha ett ordentligt virusskydd. Den nya sjukdomen är svår då den kan smitta även om smittbäraren inte uppvisar några egna sjukdomssymtom.

Det krävs flera krafttag för att undvika smitta

Du kan äta lite C-vitamin. Det räcker med 1 – 2 gram om dagen. Sedan öka till 1 gram 4-5 ggr per dag om man blir smittad.

I USA äter man 15 ml kolloidalt silver varje dag. De ökar till 15 ml per timme om de smittas. Du vet väl att du fortfarande kan köpa Kolloidalt Silver i Sverige? Prova att spraya det på livsmedel. Då dödas coronaviruset om där finns något.

Coronaviruset kan överleva upp till 3 dagar på ytor och Anders Tegnell vid Folkhälsoinstitutet uppmanar folk att hosta i armvecket. Då kan det hamna lite varsomhelst.
https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/

Corona droppsmittar via luften men det är inte garanterat säkert att använda en mask då du går ut. Det beror på att maskens hål kanske inte är tillräckligt små för att hålla bakterier och virus ute, endast klass 3 masker är virustäta. En pandemi som Corona sprids även genom vanliga ansiktsmasker.

Cononavirus har fått människor att köpa mängder av handsprit. Det tog slut direkt. Handsprit är bakteriedödande men bara mot vissa bakterier. Spriten hjälper inte mot det nya viruset.

Det är mycket bättre att välja en desinfektionsmedel spray desinfektion som bevisligen fungerar mot detta specifika virus. Medlet som du använder måste vara snällt mot huden. Din hud blir lätt torr om du använder handsprit. Hudfettet löses upp hos den som använder alkoholprodukter under en längre tid.
Smittstopp är mild mot huden samtidigt som den dödar bakterier.

Ofta glömmer vi bort hur kraftfull en vanlig handtvätt kan vara. allt-fraktfritt.se/halsa-och-kost/smittstopp/smittstopp-katjonisk-handtval-500-ml.Om du vill läsa mer om produkten och hur den fungerar kan du göra det via Antibakteriell Handtvål. Se bara till att du använder mycket och att du gnider in händerna under minst 20 sekunders tid. Visa barnen hur man använder en antibakteriell tvål.

Fyll på lagret av ytdesinfektion

Rengör ytor från bakterier och virus. Våra dörrhandtag kan vara verkliga bakteriehärdar.

Använd en antibakteriell spray som du kan döda bakterier och virus med på alla ytor. Det är lika viktigt som tvål. Med bakteriedödande spray kan du ta hand om allt från bänkar till matvaror som kommer från butiken.

Håll dig lung

Många som har ett dåligt immunförsvar är stressade. Den som vill ha ett bra skydd mot cononavirus och bakterier och virus måste ha ett starkt immunförsvar. Det ger dig ett bra skydd.