Så kan du köpa dansk citronvand

Vissa gillar faktiskt dansk citronvand. Den dricks till lunch och till frukost. Men det går inte alltid att köpa den här typen av läskedryck i den lokala butiken.

Om du gillar dansk citronvand finns det fortfarande hopp. Du behöver inte åka till Danmark. Du kan till och med vara kvar hemma. Smakerna finns att beställa online.

läskkoncentrat

Du kan beställa hem smaken av dansk citronvand till din läskmaskin.

Det är enkelt om du har rätt utrustning. Du kan göra din egen läsk precis när du känner för det. Det enda du behöver göra är att köpa läskkoncentrat. Julmust mitt i sommaren och så Champis eller Pommac året om, eller tvärtom. Champis heter Fruktis i dessa sammanhang.

Du kan njuta av dansk citronvand på nolltid. Läsken är alltid färsk. Du gör ju läsken på beställning. En perfekt smak att ha hemma.

Så kan du göra egen läskedryck

Du kanske funderar på att sluta äta vitt socker helt? Det är inte så. Om du vill dra ner på sockret men inte kan utesluta läskedryck från menyn så är en läskmaskin en smart lösning.

Då styr du själv över det du stoppar i. Det smakar oftast bättre än vanlig läsk. citronläsk Detta trots att du på detta vis får billig läsk. Du kan jämföra och se själv.

Billig läsk i butiken innebär för det mesta märkliga märken där man har laddat en burk med socker och färgämnen. Då är din läsk mycket bättre. Vill du ha dansk citronvand så får du det också.

Ladda upp med många olika smakessenser i god tid

Du vill inte stå utan dansk citronvand, cola, Champis och annat när du väl behöver drycken. Se istället till att beställa hem allt du behöver. De har lång hållbarhet.

Våga vara kreativ och skapa nya smaker. Blanda det du vill blanda i din läskmaskin. Det kanske inte blir jackpott varje gång. Om du är duktig så kanske du tar fram en helt egen variant med hjälp av essenserna. Prova att variera smakerna genom att justera kolsyremängden.

Det har aldrig varit så enkelt att göra smaksatt mineralvatten. Du kan justera mängden koncentrat. Använd mindre än rekommendationen om du tycker att det ska vara en mild smak och minimalt sött.