Så använder du sko lukt spray

Har dina skor varit med ett tag? Det går att få bort fotsvett från skor med en bra sko lukt spray som är till för att neutralisera och behandla skorna. Det är ett problem som förekommer ofta. De allra flesta drabbas.

Så får du bort lukten

få

Alla vill inte tvätta sina skor då kan man använda sig av denna metod istället. Det går att göra lukten från fotsvett mildare men det är svårt att få bort den helt. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Dyra skor är ofta känsliga för vatten men genom att använda Luktstopparen Spray så kommer du runt det problemet. Dessa tar bort all lukt. Sprayen kan inte göra så mycket åt att dina strumpor luktar.

Nu kan du köpa sprayer online hos allt-fraktfritt.se. De har även sprayer som används till golvbrunnar.

Bättre hygien är också viktigt för god lukt

Det kan ju vara så att det är hygienen som gör att skorna luktar. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Du kan använda sko lukt spray men om du har svettiga strumpor så gör det ingen skillnad.

Luktborttagning blir som effektivast då du även sköter din fothygien och använder rena strumpor. Välj rätt material i dina strumpor. Bomullsstrumpor är bra att ha. Bomullsstrumpor suger upp svetten och skyddar foten.

Använder du tygskor – så får du bort svett

När det handlar om tygskor så kan du få bort lukt från skor genom att tvätta dem. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Men färgen kan bli ljusare.

Om du vill sköta skorna på bästa sätt så är en sko lukt spray det bästa alternativet. Det är den form av luktborttagning som är mildast för samtliga material.

Använd bara produkter som är säkra för miljön. Luktstopparen innehåller mineralsalt och vatten. Den passar utmärkt som deodorant. Den är effektiv mot svett i upp till 12 timmar.

Tvätta skorna ofta

För att du ska slippa svettlukt i dina skor så ska du behandla med jämna mellanrum. Hur ofta du ska behandla beror på hur mycket det luktar. Håll koll på läget. Behandla så fort det börjar att lukta.

Det är bättre att du får bort dålig lukt i skor innan den blir för intensiv. dålig stank skor borttagare Annars luktar det lätt för mycket. Sprayen är särskilt bra mot svett i sportskor. Bara för att du är på gymmet så vill du ju inte lukta på ett sätt som stör andra som också tränar.