Prova Grönfri och Prickfri mot olika typer av påväxt för en skönare hemmiljö

Om du någon gång har försökt att få bort algväxt från hustaket så vet du hur besvärligt det kan vara. Takrengöring har aldrig varit enklare. Du kanske har hört talas om Grönfri och Prickfri?

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Bolaget Jape har utvecklat storsäljare som Grönfri och Prickfri för rengöring av hemmet. Du kan använda medlet på mikroorganismer. Den åttaprocentiga lösningen måste spädas ut innan användning.

Spara tid och pengar genom att blanda blandningen själv i en säker miljö. Bensaltensid säljs flytande som 50%-ig lösning. Använd den på säkra ytor.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. Dessa 6 liter kostar då mindre än att köpa 5 liter 8%-ig lösning av något varumärke.

Företag kan använda sig av Grönfri Proffs. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

mossa

De som inte vill blanda själv kan köpa medel som Påväxt-Stopp. Priset är billigare för det medlet. Jämför priset innan du handlar. 20% billigare.

Spä ut lösningen innan du använder den på ditt hustak. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Bättre kan det inte bli

Prickfri och Grönfri är i grund och botten samma produkt för de har samma innehåll. Du måste ända behandla medlet på lite olika sätt. Vissa produkter är mer koncentrerade.

Viktigt med regelbunden rengöring för goda resultat

Det handlar om mer än om priset. grön mossa Det är ju meningen att Prickfri ska göra rent. Det blir fint vare gång.

Slarvar du med rengöringen så spelar det ingen roll vilket medel som du använder. Planera din vardag på ett bra sätt. Det är enklare att hålla koll på tiden då.

Prova så får du se

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Bensalkonklorid är ofarligt om du vet vad du gör. Skyddsutrustningen behöver inte vara särskilt avancerad. Skyddsglasögon är en säkerhet man inte bör avstå.

Ha alltid rätt utrustning när du använder Prickfri. Det låter dig jobba vidare på ett säkert sätt.

Tänk också på att ha stadiga och säkra skor och det särskilt då du gör rent på taket där det kan vara halt och ostadigt på sina platser. Så är det året om.