Nu kan du göra fruktsoda med kolsyra

En solig sommardag är det gott att svalka sig med en läsk. Fruktsoda är populärt. Det är tufft för utländska märken att mäta sig i konkurrensen.

Om du har en läskmaskin kan du göra egen läsk. Om du vill ha Aromhusets produkter då ska du leta hos allt-fraktfritt.se.

Kolsyra med sting

alkoholfri

Har du någonsin funderat över vilken funktion kolsyra har i läsk? Ljud och smak spelar in. Du kanske har sett reklam på tv som förstärker ljudet av kolsyran?

Det här ljudet får du när du gör egen läsk hemma med en läskmaskin. Du kan dricka smaksatt bubbelvatten varje dag. Det blir billig läsk som kommer att ha den smak som du vill ha. Om det är fruktsoda så ska du köpa den här smaken.

Köp flera olika smaker

Du kan prova alla essenser. Det finns till och med en smak för julmust. Nu kan du göra egen läsk på dina villkor. Nybryggt must när du vill.

Fruktsoda är en klassisk smak som kan passa många olika tillfällen. Koncentratet passar din Sodastream. Testa och se vad som fungerar.

Liva upp ditt mineralvatten med Aromhuset essenser. Det kan vara mer än läsk. Minska på sockret med mildare smak.

När du vill efterlikna vanlig läsk

Därmed inte sagt att hemma läsk inte kan smaka precis som butiksläsk. Du kan få den att smaka godare. Du kan få en bra fruktsoda trots att den endast innehåller 20 % av den sockernivå som vanlig läsk har. Otroligt!

Du kan få läsk med ordentliga smaker. Du måste dock använda rätt kvalitet.

Även AGA och SodaStream använder billiga lösningsmedel. Resultatet blir så dåligt att många köper en gång och aldrig mer. Produkter från Aromhuset smakar som läsk ska smaka. Du kan köpa essenser hos allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för rätt tillfälle. Fruktsoda är inte samma sak som andra läsksorter.

Har du bjudit på hemmagjord läsk någon gång?

Om du har en bra läskmaskin att kolsyra med så kan du absolut bjuda vänner på din läsk. Det är ingenting att skämmas för. Det är ju så kul med egen läsk. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Du kan ju fråga vad andra gillar. Det är inte omöjligt. Att du då kan ta fram den ur skåpet är ju kanon. Du blir en bättre värd än alla andra.

Bunkra upp med ett lager av smaker på en gång. sonjo läskkoncentrat Det kommer du att gilla. Inte någon dag.