Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

Var förberedd när gästerna kommer. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. De flesta gillar sockerdricka. Det livar upp bålet.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

champis

Alla har druckit sockerdricka som läsk någon gång. Det här är en klassisk svensk dryck. Den läsk som finns att köpa idag har inte riktigt samma smak som den klassiska.

Alla gillar den. Den är lättsam och alltid mycket söt. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Aromhusets läskkoncentrat sparar på sockret i sina produkter. Eller Aromhuset helt sockerfria serie, där finns sockerfri sockerdricka. Produktserierna finns att köpa hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läskoncentrat istället för läsk från butiken

Det har aldrig varit enklare att göra egen sockerdricka. Allt du behöver är rätt essens och sedan så skapar du ditt eget bubbelvatten. Det är bra om du vill justera sötman. Man vet aldrig när det kan komma till användning.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Aromhuset använder den smaken idag.

Läsken får inte ta över i bålet. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Det resterande är inga konstigheter. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Hur mycket mineralvatten kan du dricka?

Vissa varnar ju för sockerkonsumtionen. Men så måste det inte vara.

Om det är smaken du gillar så bör du satsa på ett koncentrat som Aromhuset, som har 80% mindre socker än i köpta läskedrycker.

Aromhuset har tagit ledartröjan nuförtiden.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. bordsvattenarom Socker är inte heller farligt. Det är avgörande hur mycket socker du får i dig. Om man inte äter så mycket socker blir man bättre på att känna smak.

Tänk på detta när du serverar

Det handlar om hur du lägger upp det. Det är klart att den läsk man gör hemma inte ser ut på samma sätt som den i butik. Det kan smaka bra ändå. Servera i egna glas.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Experimentera lite med hur du kommer att servera sockerdrickan. Piffa till det.

Den passar bra med citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det uppfattas som friskt.