Nu finns äntligen Grönfri och Grönfri Proffs att köpa billigt!

Det är verkligen trist med mögel och hussvamp vill du inte ha för den kan skada både dig och materialen i ditt hem. Du löser det hela enkelt med Grönfri eller Grönfri Proffs.

mögelsanering

Resultatet går inte att ifrågasätta. När du använder Grönfri på rätt sätt kan du se fram emot ett hem där det blir mycket trevligare och säkrare att vistas.

Märket är inte det viktiga. Påväxt-Stopp är en populär utmanare. Påväxt-Stopp är klart billigare men inte lika vanlig i butiker. På nätet finns det.

Grönfri gör rent hus

Tvätta fasaden eller taket. Utemiljön blir som ny.

Det är en form av mögeltvätt kan man säga. Det goda resultatet beror på Bensaltensid.

Gör så här så funkar det

Gå metodiskt till väga i ditt arbete. Många uppskattar den goda effekten av Grönfri eller Grönfri Proffs och liknande produkter.

Använd rätt koncentration av Grönfri när du jobbar. Du kan använda Grönfri mot mögel och alger. Grönfri Proffs har andra anvisningar.

Funkar gör det tack vare Bensaltensid. Koncentrationen kan skilja. Anpassa styrkan efter ytan. Låga priser gäller.

Andra medel är späda till 25 %. Det gör att blandningen blir dryg.

Miljön blir inte påverkad.

Du ska städa frekvent

Behandla ofta med Grönfri för att hålla mossan borta. Mossan försvinner.

Behandla gärna i förebyggande syfte. Regelbunden takrengöring är verkligen klokt av flera skäl. få bort svartmögel Dels får du ju ett vackert tak då du slipper se den gröna påväxten och dels kommer du att fånga problemen i tid.

Om du har otur måste du byta ut takpannorna. Skjut inte upp problemen, lös dem direkt.

Du kan spara en del pengar

Blir det fel kan det kosta en del, därför är det bra att lösa det så fort som möjligt. Att renovera kan ju kosta en del. Dessutom kan du själv klara av rengöringen med Grönfri och det innebär förstås att det blir mycket billigare att bli av med påväxt i och omkring ditt hem.