När du använder luktborttagaren Yocoair spray blir livet enklare

Dålig lukt kan besvära många. Att lukta svett efter hård ansträngning är inte konstigt, men det finns sätt att lindra lukten. Om du köper Yocoair spray så är dina svettproblem ett minne blott. Genom att använda en luktborttagare likt denna tar du bort dålig lukt på nolltid.

ta

Den är dessutom helt naturlig. Ingredienserna är mineralsalt och vatten. Tack vare dess skonsamma ingredienser kan sprayen användas av hela familjen. Just barn är ju duktiga på att komma hem med olika former av lukt. Men även våra fyrfota vänner är duktiga på att släpa hem lukter.

Luktborttagaren är så skonsam mot huden att den även kan användas som deodorant. Fungerar i 10-12 timmar. Produktens ingredienser gör att den är så mild.

Få ut full effekt av Yocoair spray

För att använda Yocoair spray eller konkurrenterna Luktstopparen och Svettluktsdödaren så behöver du inget särskilt. Luktborttagaren kan användas när och där den behövs mest. Luktborttagaren fungerar till och med i luften På så vis kan den även användas i badrummet.

Spraya direkt i dina kläder. Det kan vara ett bra knep mot fotsvett. Det finns skor som inte är gjorda för att tvättas. Men sprayen får illaluktande skor att bli neutrala igen utan att förstöra material. Det tjänar alla på.

Men det är inte allt allt-fraktfritt.se erbjuder även Svettluktsdödaren Spray.eller i vissa sportbutiker.

Ta avstånd från dålig lukt

Det finns ingen anledning att ha lukten kvar när den går att bli av med, eller hur? doft dän kattkiss doft Men vissa verkar tro att det är svårt. Nu behöver du inte längre slänga dina kläder efter säsongen. Lösningen är enkel använda bara Luktstopparen eller Yocoair spray för att andas luktfri luft igen.

Kanske har du läst om andra sätt att få bort dålig lukt. Ett vanligt tips är att lägga en bit kol i skon. Kolets färg kan komma att föras över till skons material och förstöra det. Du får problem oavsett vilken kolmetod du väljer att använda.

Med en spray så kommer du inte att färga de material som du behandlar. Det kan även tas med på resan. Årets olika årstider kan föra med sig olika överraskningar. Ett unket hotellrum blir mycket behagligare då du får bort lukter som tycks vara en del av inredningen.

Luktborttagare kan användas på de flesta ställen

Om du sätter dig i bilen är det inte kul om det luktar gammal banan. Skräp kan börja lukta om det inte kastas. Ha för vana att alltid städa bilen.

Om det nu ändå luktar illa i bilen så kan du använda samma sko lukt spray med vatten och salt i luften och på säten. Det kommer att göra luften behagligare igen. Gör Yocoair spray till en rutin när du städar bilen.