Med glycerol gör du enkelt egna såpbubblor

Du får till de perfekta bubblorna. Om du vill lyckas med dina bubblor då ska du ladda med ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. När man blandar detta så har man det som krävs för gigantiska bubblor.

Såpbubblor är en riktigt given utomhusaktivitet.

Alla generationer gillar ju såpbubblor. Det enda du behöver är glycerin, vatten och diskmedel.

Om man vill ha rätt konsistens så kan man ha i lite socker. Med den här typen av lösning så kan man få riktigt stora bubblor och det blir ju bra mycket billigare att blanda själv då man inte kan jämföra glycerin pris med vad det kostar att köpa färdigt såpbubbelmedel.

Finns glycerin på webben?

Om man vill så kan man ju köpa direkt i handeln. I flytande tvål finns glycerin men det fungerar inte att göra bubblor av.

Du tjänar på att handla på webben. allt-fraktfritt.Allt-frakfritt har det mesta. vegetabiliskt glycerin köpa Köp hem alla tillbehör i god tid.

Är glycerin farligt?

Köpa

Hur använder jag flytande tvål säkert? Ja, det går bra. Glycerin är inte annorlunda. Det här är inget som man ska äta men det är det heller ingen som vill göra. Man använder ju glycerin lite varstans.

Det är inte farligt att använda sig av glycerinet för att göra såpbubblorna eftersom det inte är troligt att någon kommer att försöka äta bubblorna. Det är helt lugnt.

Hur får man de stora bubblorna?

För att få riktig stora såpbubblor så måste man ha ett bra verktyg. Man kan till exempel göra en ram av pinnar och snören. På nätet kan du alltid låta dig inspireras.

Gör gärna olika verktyg och byt fram och tillbaka. Utomhus är det bäst.