Med den revolutionerande luktborttagareN får du luktfria skor

I Sverige tar vi ofta av oss skorna när vi är inomhus. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? Med en luktborttagare blir du av med lukten på nolltid.

Har du illaluktande skor så ska du börja med luktborttagare

Till att börja med så måste du förstås ta reda på om du har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. Det kan vara så att omgivningen märker det mer än du gör. Du kan fråga personer runt dig.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Om du vill ha snabb lindring av dina besvär – använd sprayen när problemet uppstår.

Allt-frakfritt.seHar Svettluktsdödare som spray att köpa online. Svettluktsdödaren är vanligast till sportkläder, framförallt hockey. Den är till och med så effektiv att den kan användas som deodorant.

Räcker det inte att behandla fötterna?

få

Försök istället att isolera orsaken till illaluktande skor. Det behöver inte vara så att svettlukten enbart beror på dina fötter. Om du använder strumpor som är syntetiska så kan det leda till att det blir svettigare och även att lukten blir skarpare.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Men så snart som du sticker fötterna i skorna igen så dröjer det inte länge innan svettlukten från tidigare tillfällen gör sig påmind. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Den mest långvariga effekten uppstår om du både behandlar dina skor och fötter. äcklig doft i tvättmaskin Det löser problemet. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

Sprayen kan användas på många sätt

Vi rekommenderar att du väljer en luktborttagare som också lämpar sig till dina andra kläder. Sprayen kan även användas i källaren. Ju snabbare du blir av med lukten desto bättre.

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Enkel användning genom att spraya direkt på produkten.

Tänk på andra

Det är alltid okej att behandla egna föremål och skor med luktborttagare men du ska vara försiktig med att föreslå behandling på andras kläder och skor. Lukten är inte problematisk för alla. Var därför försiktig med att erbjuda behandling åt andra. Det är inte bra!