Många undrar säkert om man kan använda askorbinsyra för att bleka håret?

Du kanske redan vet vad askorbinsyra är för någonting? Men fungerar det verkligen att bleka på det här sättet? Det går alldeles utmärkt men askorbinsyran ger oftast inte samma effekt.

c

Använd mindre blekning om du har känsligt hår

Att byta hårfärg alltför ofta sliter på håret det kanske du har märkt. Man kan ju köpa askorbinsyra om man bara vill ändra nyanserna lite.

Askorbinsyra är skonsammare mot håret. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att göra då man vill undvika onödigt slitage.

Då blir håret grönt

Ingen gillar missfärgat grönt hår. Det kan ha olika förklaringar. Klor kan i många fall göra att håret skiftar färg. Om man bara använder askorbinsyra så har man löst problemet. Med det medlet så får man tillbaka sin naturliga hårfärg.

C-vitamin är bra för så många olika saker

Du kan behandla mycket mer än bara hår med askorbinsyra. Med c vitamin mat så mår man bra.

Vad är c-vitamin? Man brukar säga att c-vitamin boostar immunförsvaret.

Det är inte allt.

Många vill ha vacker hy

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. En nypa askorbinsyra räcker till väldigt mycket. Detta gör du innan du lägger på smink. Det kan ge en mycket bra effekt.

Allt-fraktfritt.se har allt mellan himmel och jord.Askorbinsyra kan användas invärtes och utvärtes.

Vilka anledningar man har till att köpa askorbinsyra varierar. En burk räcker till mycket. Askorbinsyra citronsyra Med c-vitamin ser du alltid som bäst ut. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem.

Tänk dock på att askorbinsyran ska hålla bra kvalitet. Om den blivit gul är den förstörd. Den håller ett lågt pris så det är lätt att köpa nytt.