Man vet antagligen att grape tonic nyttjas för att spä ut drinkar?

Du glömde att införskaffa alla ingredienserna till festen och gästerna står allaredan här. Då kan hända du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Lös det så tidigt du kan. Vänta inte på att festen bokas in.

köpa

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Gör maskinen redo när festen nalkas. Ge gästerna den dryck som de vill ha. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Med en läskmaskin så kan du till ex. göra cola, Julmust, Sockerdricka och mer. Ju fler smakessenser du har ju fler gäster kan du servera. Föräldrar blir ju också glada av att veta att egen läsk som görs i en Sodastream läskmaskin kan vara så mycket nyttigare.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. AGA kan inte riktigt konkurrera med de etablerade märkena på läskmarknaden. ÖB brukar säljer produkterna.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Det sparar man ännu mer pengar på.

Våga experimentera

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Mixa fritt. Du märker vad som passar. Det är förstås också möjligt att fråga andra om råd online.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Om du har en läskmaskin kan du även experimentera med vin. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Var kreativ i utforskningen av nya smaker. Du får rätt färg och smak. kinin läsk Bålet kan snabbt fyllas på igen och alla gäster hålls nöjda och glada. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Det kan bli fest när som helst. Det kommer att bli en dundersuccé.