Lär dig mer om influensa symtom och hur du kan skydda dig mot smitta

Alla vet inte att de har influensa. De flesta känner igen tecknen för influensasmitta. Hosta är ett vanligt tecken på influensa symtom. Ibland kräks vi av symtomen.

antibakteriell

Varje år kommer säsongsinfluensan och beroende på hur viruset ser ut kan vi reagera lite olika. Dessutom kan vi få olika symtom av smitta. Coronaviruset liknar influensa på många sätt. Många började då se över sitt virusskydd.

Du kan vidta åtgärder för att slippa smitta

Att några gram C-vitamin varje dag för immunförsvarets skull. Att köpa C-vitamin som pulver är billigare. Om du vill ha vitaminen i pulverform så ska du leta efter askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Mer info finns på Dr Annika Dahlqvists sajter.

Virusskyddet fungerar inte om det sätts in för sent. Om du redan har fått influensa symtom kan du redan vara smittad. Det är inte så kul om du behöver intensivvård.

Om du vill undvika att få smitta så måste du skydda dig långt innan du får influensa symtom. Så ska du göra! Det är inte så svårt. Du behöver absolut inte stå i kö för handsprit på apoteket. Handsprit mot virus och bakterier är inte ditt första val!

Oftast hjälper det lika bra att tvätta händerna

Med en antibakteriell handtvål kommer du långt. Spriten kan inte mäta sig med en handtvätt. Handsprit kanske inte fungerar alls.

Om du använder tvålen rätt så har du ett bra skydd. Det är viktigt att du följer tvättrutinerna. Spola händerna därefter. Handspriten kan inte mäta sig med detta.

Ofta undrar man vad man ska ha handspriten till.

Ofta har man att handsprit ska vara så bra. Det är sällan så. Det du vill få är virusdödande effekt. Det finns också luftburna virus. Rena händer är en start.

Många virussorter är immuna mot alkogel. smitta Iinfluensa symtom kan inte botas med handsprit. Om du vill ha en bra desinfektion så räcker det oftast med tvål och vatten. Du ska inte tro att handsprit skyddar mot smitta.

Nu måste alla försöka att inte drabbas av smitta

Tänk på att andra kan ha influensa symtom. Det gäller både familjemedlemmar och arbetskamrater. Samtidigt kan du använda dig av någon form av ytdesinfektion.

Sprayen kan användas på de flesta ytor. Tvålen är inte viktigare än sprayen. Du kan kan använda sprayen på de flesta ytor.

På så sätt kan du minska risken för smitta. Se till att du har produkterna som du behöver hemma oavsett om det råder pandemi i världen eller inte.