Just nu kan det vara slut handsprit på apoteket då kan det vara svårt att få tag på desinfektionssprit

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Många köpte handsprit på apoteket med förhoppningen att detta skulle ge ett fullgott virusskydd. Oftast är inte desinfektionssprit det bästa. Särskilt inte mot coronavirus som har visat sig vara en mycket lömskt smitta.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Köp gärna andra varumärken än handsprit apoteket. Det är väl känt att desinfektionssprit inte fungerar mot vanliga virus.

desinfektion

På senare tid har det tagits fram tvålar som är mycket effektiva mot både bakterier och virus. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Alla som du bor med måste ha rena händer

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Du kan även prova att använda den antibakteriella sprayen.

Om du har barn är det en annan sak. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Då gäller det att vidta åtgärder. Lär barnen att tvätta händerna.

Just nu måste du byta kläder oftare. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. Kläderna är nog inte smittade då. Kläder som kan ha smitta kan behandlas med bakteriedödande spray eller kolloidalt silver då de inte tvättas i maskin.

När sprayen har torkat kan den ätas, därför kan den användas på livsmedel. Inget virus i världen står emot den sprayen. Många tycker att IONplus och Holistic.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Tänk på att viruset kan följa med hem från butiken. Viruset kan fastna på matkassar.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Det är också bra att ha handtvål i köket. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.