Hur man kan accelerera dina chanser att vinna OZ Lotto

För de flesta av oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på till exempel OZ Lotto blott en fantasi.

Men i enlighet med vissa spelande kunder finns det sätt att accelerera sina chanser att vinna Lotto och med flertal små vinster kan det ge oss mer slantar att inhandla fler spel och förhoppningsvis sätta pilen i centrum och träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid till slut ned till diskussioner om siffror, slumpen och matematik.

Medans Lotto är ett spel som ej innehar någon egentlig statistik så menar ännu flera spelare att det lirar en angelägen betydelse i detta spel.

Det är så flera annorlunda metoder för att accelerera våra chanser att vinna Lotto, så här innehar jag plockat några.

Prova att plocka ett par låga siffror 1-15, 2 medelstora siffror 16-30 samt ett par höga siffror 31-45 för OZ Lotto spelet, detta kan variera för annorlunda övriga länder, men i bas och botten ska man avskilja det totala antalet nummer i tre separata kolumner.

Om du surfar lite samt tar glimt på tidigare konklusion kommer man att märka att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie gles över hela antalet möjliga siffror som kommer att visas samt mycket sällan är de alla samlats exempelvis till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer upp.

Men om man skulle välja nummer 1, 5 i en ansamling samt en grupp med 19, 26, samt sista samt tredje gruppen med 38, 43 skulle du ha en bättre möjlighet att vinna alldenstund siffrorna är jämnt utspridda på samma fason som de större resultaten är när de dragits i på annorlunda dragningar.

En annan sak att betrakta Lotto när man lirar exempelvis Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna man väljer.

Flera av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng som innebära att man borde välja dina sex siffror baserat runt detta så att du återigen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet ovan 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 som ligger väl inom ramen för den teorin.

För att öka dina chanser eller odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, skall man också se till att försvara med ett litet antal extranummer, fast det är en fråga om hurdan mycket slantar man kan samt önskar satsa.

Antagligen du med dina nyvunna kunskaper skulle välja att ta vägen med i alternativt starta ett syndikat?

Du kan använda dessa metoder på Powerball, lördag, måndag och onsdag kväll Lotto i Australien, Oz Lotto åter i Australien.

Jag innehar själv inte inhandlat en autopick (Oz lotteries websajt har en tjänst man kan begagna där systemet slumpmässigt väljer de siffror du skall satsa på) lottotalong i år och efter att jag började följa dessa enkla regler innehar jag har vunnit mycket mer än när jag blott köpte autopick. kanontips

Problemet jag hittade när jag använde autopick var att numren mestadels kom tre i ansamling som exempelvis 19, 20, 21 vilket är mycket sällsynt i Lotto.