Hur blir jag av med coronavirus?

Än finns inget vaccin mot corona men det kan finnas andra produkter mot coronavirus. Du kan ta till några enkla lösningar. Börja med att tvätta händerna.

Så ska du tvätta händerna!

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Använd gärna en antibakteriell tvål. Den typen av tvål måste verka ett tag.

Använd både antibakteriell tvål och spray för bästa resultat. Var noga när du tvättar händerna, låt minst 20 sekunder passera. Sedan sköljer du av händerna. Det gör att handspriten blir onödig.

Använd bara rena handdukar. Engångsservetter kan vara ett bra tips. Du kan använda handdukar också.

Coronavirus kan även finnas på jobbet

Du måste tvätta av alla ytor. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. På jobbet kan det vara viktigt att hålla rent.

Coronavirus överlever i tre dagar på plastade ytor. Man måste hålla smittan borta längre. Man har kunnat visa viss effekt med antibakteriell spray för ytdesinfektion. Det är lätt.

handtvätt

På så sätt håller du ytorna rena. Många använder sprayen på frukt. Det är en bra produkter mot coronavirus.

Var eftertänksam

C-vitamin har bevisat goda effekter på vårt immunförsvar. Enklast att köpa som askorbinsyra i pulverform, mycket billigare än tabletter.
Det räcker med 1 gram. Den gynnsamma effekt nås redan vid 0,2 gram. Vissa säger helt andra mått.

I USA säljer man kolloidalt silver som kosttillskott. desinfektionsmedel livsmedel Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Dr Annika Dahlkvist är en känd debattör i ämnet.
Hon rekommenderar att spraya kolloidalt silver på livsmedel. Då dör virusen. De som köper IONplus tycker att det fungerar.

Många lyssnar till TV experten Anders Tegnell. Snart kan ingen följa de rekommendationer som utfärdas. Hosta skall man göra i armhålan.
Man vet nu att corona kan leva upp till 3 dygn. Det så Anders Tegnell för 10 år sedan. Använd gärna näsdukar eller servetter. Gör det som fungerar för dig. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Du kan läsa mer på https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/.

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Du kan använda handskar överallt. Se till att handskarna som du köper är virustäta. Men kom ihåg att du inte ska röra dig själv i ansiktet med handsken på. Det är så som coronavirus kommer in.

Ansiktsmasker kan också vara bra men bara om de är professionella av klass 3. Oftast är det bara medicinsk personal som har tillgång till rätt skyddsutrustning. Köp inte de undermåliga produkterna.

Händerna är dina känselspröt. Om du använder en bra handdesinfektion så har du vunnit mycket. Särskilt om du samtidigt är noggrann med att inte pilla dig i ansiktet när du inte är säker på att dina händer är rena.