Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

En antibakteriell tvål kan göra underverk. Det är ingen ide att köpa handsprit mot corona. Det räcker med en bra handtvål. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Du måste ändå tvätta händerna. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus kan komma in överallt. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Då dör alla virus. Många glömmer handtagen.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Dina händer är smittbärare igen. Men du känner dig så säker med din desinfektion att du kliar dig lite i ena ögat.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Använd handskar om du är ute. Handskarna kan vara avgörande vid en pandemi.

Handsprit mot virus eller en bra bakteriedödande spray på handtagen

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Gnid inte in sprayen på händerna. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

desinfektion

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Bruka sparsamt

De flesta är oroliga för influensa just nu. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Många kunder gillar Smittstopp. Sura ut på nätet och köp hem produkten.