Gör gott kaffe med Dolce Gusto kaffekapslar

Vi är många som gillar kaffe. Prova Dolce Gusto kaffekapslar hemma. Du lär dig hur du ska göra.

kapslar

Häll i vatten i tanken sedan är du igång. Det hela är klart på några minuters tid och det här är en Cappuccino maskin som inte kräver särskild skumning. Helfestligt.

Det är enkelt att använda Dolce Gusto kaffekapslar

Kolla hur du ska göra. När du köper en Dolce Gusto kapselmaskin kan du också hitta videos online som visar dig hur den används på rätt sätt. Rätt kapsel på rätt plats helt enkelt.

Om allt är på plats så kan du köra igång. Många gånger är det vattnet som är hemligheten. Kolla inställningarna för kalla drycker.

Släng soporna när du är klar. Det går inte att använda samma kaffekapsel två gånger. Så är det.

Ska du köpa en Cappuccino maskin eller inte?

Du kan använda Cappuccino maskin för det ändamålet men det är ingen sådan maskin. Det beror på att den inte använder mer än kapseln för att göra drycken. Mjölken följer med.

En Cappuccino maskin kan göra bara cappuccino ändå. Smakupplevelsen är en helt annan.

Var kan du köpa kapslar till Dolce Gusto maskinen? billiga nespresso kapslar

Oavsett om du vill göra Dolce Gusto espresso eller cappuccino kan du köpa kaffekapslar till maskinen i butiker som säljer kapslar kaffe. Det är Dolce Gusto kaffekapslar märket som spelar roll.

Om du får rätt passform kommer det att fungera så kolla en gång till att det verkligen står att kapslarna är för en kaffemaskin Dolce Gusto. Se på lite olika varianter och välj rätt med tanke på den typ av kaffe du vill ha som espresso eller cappuccino.

Priser för kapslar till kaffemaskin kan variera och om du vill ha billiga kaffekapslar bör du se på större paket. Du ska inte vara allt för snål heller. Bra kaffe finns lite varstans.