Gör egen julmust med en läskmaskin

Julmust är obligatoriskt under julen för många. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

must

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Du behöver bara köpa rätt flaska. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak ger ännu fler liter.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. syrup till Läskmaskin De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj de smaker du tycker om

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Det kan vara klokt att variera lite. Prova olika smaker beroende på event.

Din läsk smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.