Eurolotto- ett av Europas mest generösa lotteri

Det ploppar oavbrutet upp nya spelsajter på webben. Spelmarknaden på nätet är en snabbt ökande marknad. Men konkurrensen bland aktörerna är tuff och för att sticka ut gäller det att erbjuda både flera samt höga vinster. Eurolotto är ett casino online som sannerligen gör det. Ett av deras mest populära spel är lotteriet Majestic Millions. Var tionde lott ska bringa vinst och den som tar hem jackpotten kan roa sig med 25 miljoner euro. Det är en av marknadens mest generösa jackpottar.

Den som vill delta i lotteriet väljer sina egna siffror och bokstäver för sin lott. Varje lott utgörs av fem nummer samt två bokstäver. En lott kostar 2 euro, och den som bara har ett nummer rätt vinner sin lott tillbaka. Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro samt 50 000 euro. Eurolotto erbjuder smidiga utbetalningar av vinster.

Vad beträffar jackpotten så är det dock en livräntevinst som finansieras och garanteras av en av Maltas främsta banker. Den som får full lottrad kommer få sin första utbetalning av vinsten inom 30 dagar efter dragningen. Därnäst kommer den resterande vinsten betalas ut på ytterligare 29 utbetalningar under 30 år. Det vill säga att utbetalningarna äger rum omkring en gång om året.

På Eurolottos webbplats finns en noga vinstplan som visar övriga aktuella vinster. Det blir till exempel vinst om man har blandat nummer och bokstäver rätt i sin lottrad. För vinsten före jackpotten krävs 6 rätt, vilket genererar 50 000 euro. Länk till ytterligare detaljer.

Dragningarna i lotteriet sker varje dag live klockan 20:00 CET. För att kunna deltaga i samma dags dragning så måste lotterna köpas före 18:00 CET. Det finns en klocka som är integrerad på Eurolottos webbplats. Den räknar ner till kommande dragning. Har man köpt lotter efter klockan 18:00 CET så kommer lotterna gälla för påföljande dags dragning.

Eurolotto är noga med att understryka att deras plattform är 100 % säker och trygg. Och registrerade användare kan känna sig trygga med både insättningar samt uttag. Dels är Eurolotto måna om att sina spelare ska spela säkert för egen skull och inte riskera att hamna i spelmissbruk. För den skull är det möjligt att justera sina insättningar och sätta ett tak för hur mycket pengar man kan sätta in och spela för.

Att bli användare hos Eurolotto är ganska lätt. Först och främst måste man dock vara över 18 år och naturligtvis måste man acceptera de regler och villkor som Eurolotto ställer upp. Ifall dessa grundläggande delarna är uppfyllda är det bara att uppge sina nödvändiga uppgifter. När registreringen gått igenom skickas en bekräftelse till den angivna e-postadressen. Efteråt kan man komma igång och göra sin första insättning.

Uppstår det frågor på vägen som det eventuellt inte går att hitta svar på genom Eurolottos webbplats, så är det alltid möjligt att kontakta den mycket flexibla kundtjänsten som håller öppet dygnet runt. De kan svara på frågor som exempelvis handlar om registrering, insättningar och uttag m.m. Kundtjänsten kan antingen nås via telefon, mejl alternativt live-chatt.