Etiketter ska alltid se bra ut

Så fort du ska märka någonting så behöver du en etikett. Etiketter kan visa innehållsförteckningen. Det spelar ingen roll vilken produkt det är.

etiketter

Du skapar fina etiketter med en etikettmaskin. Använd den hemma eller på jobbet, maskinen är väldigt mångsidig. En dator och en programvara är allt som behövs för att komma igång. Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa etiketter och papper.

Så får du professionella etiketter

Du kan få dessa produkter utan att använda ett tryckeri. Du kan göra butiksetiketter utan problem. Du kan lägga till streckkoder också.

Du kan räkna ut din streckkod hos gs1.se. En fördel är att ha femsiffriga artikelnummer för då kan de 5 näst sista siffrorna visa artikelnumret, stor hjälp till lagerpersonalen.

Högblanka etiketter för fyrfärgsutskrifter och olika etikettpapper för A4 laser, samt etikettdispenserar finns på allt-fraktfritt.
Enkla Brother P-touch direkttermisk skrivare som skriver svart på matt vitt papper på rulle och mängder av etikettformat finns billigast på dustin. Programvaran får du på köpet.
Epson7500G skrivare får man söka på nätet och förhandla om priset. och andra skrivare fungerar också men utskrifterna blir dyrare.

Gratis etiketter till vin, öl, fest, födelsedagar med mera finns på freelabelmaker. Du kan skriva ut på din färgskrivare.

Om ditt företag har mycket utgående paket som måste märkas så kan det vara värt att investera i en etikettmaskin. Då håller du en bra nivå på produktionen.

Etiketter med enkel hantering

Med etiketter på rulle går arbetet snabbare och du spar energi. Men du får inte glömma en etikettdispenser. Då håller du ordning på allt.

Att göra egna etiketter är bra på många sätt.
Man kan skriva ut flera olika etiketter på samma etikettbobinrulle, 10 olika språk, flera varumärken, kunders varumärken.
Man kan skriva ut batchnummer och bästföredatum direkt på etiketten.
Det kan ju vara så att viss information förändras eller reglerna ändras så etiketter får kastas.
För att få ett rimligt pris köper man fler och då kan limmet hinna torka. Då vill man ju kunna ändra saker snabbt.
Nya etiketter kan snabbt tryckas.
Du kan hålla kostnaderna nere.

Det ska se snyggt och proffsigt ut

Hur snygga etiketterna blir beror förstås en hel del på vem som designar den. Den kan ju ha gjorts av någon som inte alls har koll. Men det går att köpa etikettmaterial av riktigt hög kvalitet.

Bara för att du gör det själv behöver det inte se dåligt ut. Om man bara använder rätt material så är det ingen fara. Det kommer att se bra ut.

Faktum är att Epson7500G ger bättre utskrifter än tryckeriet. Man kan dessutom skriva ut fler etiketter.

allt-fraktfritt säljer produkter av hög kvalitet. designa egna etiketter De kan alltså användas i etikettdispenserar som sitter på löpande band och kanske applicerar en etikett i sekunden.

Med egen etikettskrivare för högblanka etiketter i fotokvalitet, som Epson7500G, så finns det alltså en hel del pengar att spara. Alla kan lära sig hur den fungerar. Om du applicerar rätt från början så slipper du merarbete senare.

Utforma din etikett hur du vill

Du behöver inte vara rädd för att anlita proffs för designen av dina etiketter. Det är viktigt att det ser bra ut. Det finns datorprogram att använda som hjälp. Det ger bra resultat.