Det har aldrig varit så enkelt att hålla rent som med en antibakteriell spray

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Handsprit hjälper inte mot corona. Tvål är oftast bättre än handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Du måste ändå tvätta händerna. Klart att du ska ha en bra tvål.

Virus kan komma in överallt. Coronavirus kan överleva på plastföremål i tre dagars tid. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Så använder du bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Alla tänker inte på handtagen.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Nu är det ett allvarligt läge. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Risken minskar med ytdesinfektion. Om du går ut så ska du använda handskar. Det är extra viktigt vid en coronasmitta.

Glöm inte bort handtagen

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Den har god verkan överallt.

antiseptisk

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Produkten torkar snabbt.

Överdriv inte

De flesta är oroliga för influensa just nu. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Köp det online idag.