Det har aldrig varit så enkelt att få bort kattkiss lukt

Katter är renliga djur. Katterna putsar sig själva när de mår bra och då är doft och hygien inga problem Men alltemellanåt kan det rentav hända att du måste få bort kattkiss lukt.

ta

Hur ska du göra? Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. Yokoair är säker att använda och du kan vara säker på att inga farliga ämnen sprids i luften.

Om du vill få bort få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Det finns sprayer som Luktstopparen eller Yokoair som du kan använda för att få bort kattkiss lukt i hemmet och på andra platser där katten har kissat. Ett exempel på detta är Yokoair. Sprayen tar effektivt bort lukt och du kan andas rent igen.

En spray använder du lätt i hemmet eller kanske i bilen. Använd den där katten är. Du kan använda sprayen på plädar eller möbler. Om katten har kissat på någonting så kanske du vill kasta det.

Nu behöver du inte kasta allt gammalt längre. Den effektiva sprayen gör att röklukt försvinner lekande lätt. Lukter kan hanteras bara du har rätt verktyg.

Det är enkelt att köpa sprayen online du behöver bara besöka allt-fraktfritt.se för att beställa.

Lär katten att kissa på rätt plats och undvik märkning

Det går att lösa kattkiss-frågan. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. Om du installerar en kattdörr kan katten själv bestämma när den vill gå ut.

När det finns en kattlåda så gäller det förstås också att byta sand ofta. Det är också möjligt att använda luktborttagaren direkt över kattlådan för att maskera lukten lite. Om du köper en spray av bra kvalitet så försvinner lukten helt.

Det är förstås så att hankatter kan vara duktiga på att märka upp sina revir. Detta gäller särskilt om de inte är kastrerade. Det kan vara en av anledningarna till att katten markerar. borttagare lukt i skor Katter är inte hundar men det går att lära dem att inte kissa hur som helst i hemmet.

Ta bort äcklig lukt med detsamma. Ju snabbare desto bättre. Du måste icke leva i lukt av kattkiss och dessutom så är det inte pinsamt om det kommer gäster som eventuellt börjar fråga varför det doftar så dåligt hemma hos dig.