Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Många svenskar lider idag av fotsvett. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Sprayen fixar biffen.

luktborttagning

Via allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Den tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men oftast är det nog ingen större ide.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Även skor. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Sen är det klart. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan är lukten som bortblåst.

Varför försvinner inte lukten?

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Prova att byta strumpor. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. dålig doft i tvättmaskin Vissa byter till och med oftare. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.