Det är bara ett bolag som har kunnat leverera handdesinfektion i Sverige under viruskrisen

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Du kan inte få tag i glycerin heller. Viruset gör att priserna stiger. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
En av företagens riktiga storsäljare har varit C-vitamin som pulver.

Helt osynliga i sökmotorerna. Sökmotorerna väljer att lista annonser och Youtubefilmer istället.

influensa

Man de företagen har ju inga produkter hemma. Har de något så är det handsprit, som tvättar fettet ut ur hudens porer och inte dödar förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

De som söker efter alkoholfri handdesinfektion hittar inget att köpa. Premiumprodukterna tog slut snabbt. Nu har kemikalieinspektionen tillfälligt godkänt desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Det kan bli så att folk får problem med huden istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Hos desinfektionsfabriken.com kan du köpa desinfektionsmedel för alla användningsområden.com. Butiken är öppen för alla men främst för andra företag.

Du kan köpa desinfektionsmedel som kan blandas ut med vatten. Det sänker priset.
Städbolag är de mest återkommande kunderna.

Företag och organisationer kan välja bland ett större sortiment med flera koncentrat.

Gert Strand AB är företaget bakom produkterna. Du kan köpa tomflaskor hos företaget. Likaså doseringspumpar, sprayers etc.

Produktutbudet anpassas efter efterfrågan. De koncentrat som tidigare såldes på fat säljs nu i literförpackningar.

Nuförtiden producerar man desinfektionsmedel istället.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

När många upptäcker företaget så ökar trycket. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Detta blir dessutom 60–70% billigare om man köper dunkar med koncentrat.

Man fortsätter att utveckla nya produkter. Ett enkelt desinfektionsbad i forma av en 32-liters plasthink är när detta kan läsas redan på marknaden. klorhexidin Det går utmärkt att rengöra visir och skyddsglasögon i det också.

Man har tagit fram en ny spray. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Städbolag och vårdinrättningar rusar till desinfektionsfabriken.com för att beställa.

Sortimentet står emot coronaviruset på ett bra sätt.info och därifrån kommer en del besökare, säger Gert Strand.

Från sökmotorerna kommer ingenting, enda sättet att hitta dem där är att söka på ordet Smittstopp.