Desinficera med ytdesinfektion som fungerar på olika ytor

Den rådande pandemin gör att många känner oro. Ingen har ju råkat ut för denna sjukdom tidigare. Regeringen stakade tidigt ut en egenhändigt komponerad väg gällande coronaviruset. Men oavsett vad som händer kan du se till att desinficera både händer och ytor för att skydda dig.

Du måste desinficera

Många tror att det är bäst att använda handsprit för att desinficera händer. Många blir lurade av den starka känslan. Det är inte klarlagt om sprit fungerar mot virus.

Då kanske det är bättre att använda en antibakteriell handdesinfektion med pump eller spray istället. Du kommer inte undan handtvätten. Att tvätta händerna noggrant under minst 20 sekunders tid med handtvål är ett bra sätt att motverka smitta på.

Om du vill ha ett bra skydd mot virus så ska du använda antibakteriell handtvål. Händerna ska tvättas så ofta det går. Gör till en vana att alltid tvätta händerna om du har varit utomhus. Du ska även tvätta om du inte har några symtom på sjukdom. Använd tvål när du kommer hem och ska tvätta händerna. Det ger ett bra grundskydd.

Det är också bra att tänka på ytdesinfektion

Bakterier finns överallt. Även om du inte är sjuk i influensa så kan du smitta med andra sjukdomar. Smittan kan även komma in via produkter från affären.

När det råder pandemi är det särskilt viktigt att tänka på detta. Du kan behandla matvaror, frukt, grönsaker och annat som du köper hem med bakteriedödande kolloidalt silver som är lätt att spraya på och låta torka och äta efteråt. En bakteriedödande spray ger mycket god spridning. Det är bara att puffa på det som du just har kommit hem med för att döda eventuellt virus.

Se till att skydda dig oberoende av årstid

Du behöver inte springa till apoteket och köpa handsprit. På senare tid har antibakteriell tvål och en katjonisk vattenbaserad handdesinfektion seglat upp som favoriter som ett alternativ till handsprit.

Fyll på lageret så att det inte tar slut, nu behövs det mer än någonsin. Detta måste du ha hemma. Prova på en liten yta först innan du sprayar överallt.

Forte

Detta är ytdesinfektion

Ytdesinfektion dödar bakterier på ytor som du använder. När folk tar på ytor så för man kanske coronaviruset vidare. Det problemet minskar om du har rena händer.