Bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus?

En pandemi har vänt upp och ner på världen och nu är det många som vill lära sig mer om virusskydd. England och Sverige har försökt att hantera coronaspridningen på ett likartat sätt. Det betyder att svenskar, kanske mer än andra, måste jobba både med bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus.

Coronavirus finns i din närhet men du kan döda det

Vi får höra att vi ska undvika möten och personliga kontakter men det kan vara svårt. De flesta kan vara sjuka. Även barn kan smittas av det nya viruset.

Om du vill undvika coronavirus måste du tänka till. Om du använder handdesinfektion så har du vunnit mycket. Tvål och vatten brukar räcka som handdesinfektion.

Handsprit är bra till mycket men den kan inte döda alla virus. Handspriten kan inte ta död på alla virus. Hudens naturliga barriär försvinner om du spritar händer ofta, det betyder att viruset har fritt fram.

Risken finns att man kan få coronaviruset på grund av för mycket spritning. Alkoholfri katjonisk handdesinfektion är en bättre lösning.

Oftast räcker det med en bakteriedödande tvål. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Lär barn hur handtvätt ska gå till för att vara effektiv som virusskydd. Allt börjar med en bra tvål. Handsprit hjälper inte mot coronavirus!

Det går att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus men du måste göra på rätt sätt.

Du kan förbättra ditt immunförsvar. Det finns ingen anledning att drabbas av panik. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Försök att tänka positivt och lyssna inte på alla domedagsprofeter, då kan du få ett bättre immunförsvar. Tänk också på vad du äter. Det är några enkla steg som du kan vidta för att förbli frisk och kry.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Ester-C tabletterna är de bästa men man köper pulver som askorbinsyra för 1/10 av priset. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Man kan även applicera kolloidalt silver 15 ml i sprayform. IONplus står sig väl i branschen.

Om du vill ha rena ytor så kan du använda dig av ytdesinfektion

Ytdesinfektion kan även användas mot bakterier. Sprayen kan du använda hemma. Sprayen är väldigt mångsidig, det gör att den kan användas överallt.

Coronavirus verkar gilla plast, då viruset kan överleva under flera dagar på ytor av plast. Det kan vara en bra ide att ställa ut plastprodukter. Men med en bakteriedödande spray behöver du inte vänta så länge.

Det viktigaste är att du är noga med hygienen. Smittstopp produktlinjen info Om du har ett bättre immunförsvar än andra så är du mer motståndskraftig mot sjukdomar och virus. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Hela Europa har brist på läkemedel. Just nu är det mycket stor brist på antibakteriell handtvål. Många nätbutiker drar ett stort lass just nu.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.