Är det verkligen nödvändigt att ta bort lukt?

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. En vanlig lukt är fotsvett. Men även kläderna kan lukta. Hur enkelt skulle du tycka att det var att fråga någon att ta bort lukt?

ta

Med god kommunikation så kan du säga det mesta

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Men att bara gå fram till någon och be dem att ta bort lukt funkar inte. Det kan verkligen såra. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Du kan exempelvis styra samtalet i en viss riktning om skor. Dålig lukt är inte speciellt roligt.

När du fått personens uppmärksamhet kan du föra in samtalet på luktborttagare. Du kan ju alltid rekommendera någon att faktiskt köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Du kan också tala om att den kan ta bort röklukt.

Om du skött dina kort rätt blir vederbörande intresserad och vill veta mer om hur man TAR BORT LUKT och hur sprayen fungerar. Utan att vara oförskämd så talar du om var den finns att köpa. Du kan ju också erbjuda din egen flaska som ett första test.

Vissa sjukdomar kan faktiskt föra med sig vissa lukter. Luktstopparen kan råda bot på det hela. Sprayen är säker att använda på kroppen och på kläderna.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Viktigt att vara finkänslig i alla lägen

Det är viktigt att tänka på andra människors känslor. Även personer som du känner kan bli sårad av att du ber dem att ta bort lukt. I hemmet kommer sprayen väl till pass.

Visa finkänslighet. Men ibland måste du göra något. Du kanske har en vän som inte känner dofter och lukter. Det finns människor som har nedsatt smak- och luktsinne. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

Men tala tyst om det. äcklig doft dödare
Man vet aldrig vem som hör på. Då är allt frid och fröjd och ingen behöver skämmas. Det är nästan alltid att föredra att ge sig själv som ett exempel.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Dålig lukt är ingen orsak att också skada miljön. Att inte använda miljöfarliga produkter har stora vinster på lång sikt.

Sprayer får ju inte skada miljö eller hälsan. Den är helt smärtfri att använda. Luktstopparen spray är så mild då den är gjord av mineralsalt och vatten, att den faktiskt går att använda som deodorant. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.