Vinst utan insats – spela avgiftsfri bingo

Spela gratis bingo utan insats. Det kan tyckas märkligt, för hur kan man ens vinna något om man inte lägger in en insats? Det är dock inte märkligare än att man spelar gratis och har chans på små kontantvinster. Därtill brukar tjänsten gratisbingo enbart erbjudas personer som redan är trogna medlemmar på en bingosajt.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Det finns en hel del bingosajter i Sverige, svenskar älskar denna mysiga spelform som egentligen är oerhört social. Idag, när man sitter hemma framför sin datorskärm i tysthet och spelar så kanske just den sociala biten inte är speciellt framträdande, men klassisk bingo är oerhört socialt. Man samlas då i en stor hall, eventuellt en sporthall eller någon form av kommunal aula, och spelar bingo. Kanske dricker man något och samtalar med sina vänner mellan varven och skulle man få bingo så finns det en hel sal full av folk som gratulerar en. Att spela bingo på webben är inte lika socialt, men ändå spännande och då de flesta bongosajterna har chattfunktioner så att man kan samtala med andra medlemmar och bingosajtens anställda så blir det en form av social verksamhet i alla fall.

Två av de största bingosajterna i Sverige är Ladbrokes Svenska Bingo och Caliber Bingo och båda dessa erbjuder gratis bingo till sina medlemmar. Det enda man måste göra för att få deltaga är att ha satt in en summa på sitt spelkonto vid ett tillfälle. Gratis bingospel ger inga stora vinstsummor, men vid vissa speltillfällen kan man ändå kamma hem några hundralappar vilket inte är fy skam med tanke på att man inte lägger något i insats. Oftast ligger vinstsummorna på mellan 10-50 kronor.

När man blir medlem på en svensk bingo sajt så brukar man få en bingo bonus på sin första insättning. Denna bonus kan antingen vara rena spelpengar, eller eventuellt några gratisspel. Det måste nämnas att en bingosajt sällan erbjuder endast bingospel utan mer ofta en lång rad andra spel såsom casinospel, spelautomater och till och med skraplotter.

Att spela bingo på webben bör vara lättsamt och skojigt. Det är oerhört viktigt att man passar sig noga för att låta spelandet bli ett behov för då blir det lätt snart ett missbruk som kan orsaka rejäla bekymmer både ekonomiskt samt socialt. De flesta svenska spelsajter har funktioner för att spelare ska undgå spelmissbruk. Man kan t ex sätta upp gränser för hur mycket pengar man spelar för, alternativt pausa sitt spelkonto för olika långa perioder. Trots att bingo kan kännas mer klämkäckt än andra spel så är det precis lika enkelt att fastna i spelberoende när det gäller bingo som med andra spel.

Bingo är ett mycket lätt spel att lära sig och skulle man behöva hjälp med något så erbjuder samtliga bingosajter support genom telefon, e-mail och i flera fall också chatt. När det gäller gratis bingo så finns det egentligen inget att tänka över, det är bara att spela på!