Ta hem storvinsten med en trisslott

Trisslott – ett ord fullt av så mycket förhoppning och så många fantasier, för så enormt många personer. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en äkta skrällvinst och med en trisslott känns den drömmen hela tiden förhållandevis nära.

Många människor har en veckotradition av att köpa en trisslott eller två – eventuellt till helgen för att fira av jobbveckan. Andra handlar sin trisslott lite mer sporadiskt. En del håller utkik efter indikationer i vardagen som tyder på att man är förföljd av tur, vilket ger resultatet att man satsar på en trisslott.

Att köpa en trisslott innebär inget särskilt stort hål i plånboken, men enbart om man begränsar sig till en trisslott då och då. Det finns de som blir aningen besatta av att handla trisslotter och för vissa går det riktigt dåligt. Man ska därför göra upp med sig själv om hur mycket pengar man tänker spendera på trisslotter varje vecka alternativt månad.

Att skrapa trisslott ska helst ses som ett rafflande nöje, för de som blir rika på triss är i verkligheten försvinnande få. Visst bör man drömma om stovinsterna, att få vara med där i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i x antal år, men man måste vara medveten om att chansen är minimal.

Att kamma hem mindre summor på sin trisslott är dock relativt vanligt och det är inte så sällan som man ges sina spelpengar tillbaka. Därjämte kan en extra femhundrig till helgen kännas oerhört fint då och då.

Spelar man inte så vinner man inte – och det är helt klart riktigt, men man fölorar heller ingenting på att inte spela. Huruvida man är lämpad för att spela trisslotter beror på ens karaktär. Ifall man uppskattar spänning samt chanstagning så är det ett billigt nöje att skrapa en trisslott i veckan och vem vet – turen kanske infinner sig en dag!

Alla sitter vi nog ibland och dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en stor summa pengar. Resa? Köpa hus, eller eventuellt en båt? Investera? Betala av skulder? Ge bort pengar? Förnya garderoben..? Drömmar har vi otaliga och det är bra för oss att hålla dem levande. Att skrapa en trisslott då och då hjälper en att drömma stort.

Det finns lite skilda typer av vinster på trisslotter, inte endast de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram vinster inuti både TV-rutor och klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny lott i TV4:s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebär att man återigen får skrapa i direktsänd TV, men denna gång är man garanterad en fast månadsvinst i ett visst antal år. 3Wow information: Bara klicka här.

Att vinna 50 000 kronor i 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en gängse dröm för många människor. Vem skulle inte vilja kamma hem en sådan vinst på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan köpa trisslotter hos sitt spelombud, alternativt skrapa virtuella lotter genom spelsajter på nätet.