Spela bingo på nätet för mer flexibilitet

Det har blivit otroligt populärt att spela bingo online. Svenska bingospel har jämt haft massor deltagare och fler har de blivit sedan det blev möjligt att spela bingo på internet. Precis som allt spelande har ökat drastiskt sedan webben gjorde det möjligt att spela komfortabelt hemifrån sitt eget vardagsrum, så har bingo även vuxit till ett enormt koncept som i stort sett samtliga känner till.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Bingo går ut på att man handlar en bingobricka som är förtryckt med somliga sifferrader, dessa är koordinerade med hjälp av bokstäver så att varje ruta på brickan har en siffer-bokstavskombination, t ex B12, eller E8. En bingovärd läser upp framslumpade kombinationer och bingospelaren markerar i sin tur den motsvarande rutan på sin bingobricka. När man har fått en komplett rad så skriker man ut «BINGO!» i bingohallen och den som först får bingo är i regel huvudvinnaren.

När man spelar bingo online så sköts allt med hjälp av datorn, så det finns ingen risk att man skulle missa någon vinst. En aning av det sociala som följer med fysisk bingo i en bingohall går ju förlorat när man spelar bingo online, men upplevesen är ännu rafflande och upplyftande.

Samtliga spelsajter värda sitt namn, såväl svenska som utländska, har en avdelning för bingospel. Sedan finns det spelsajter som så klart säljer sig som bingosajter först och främst, några av dessa i Sverige är Ladbrokes Svenska Bingo, Caliber Bingo samt Ladbrokes Svenska Bingo.

För att kunna spela bingo online så behöver man skaffa ett medlemskonto på en spelsajt som erbjuder bingospel. Detta är i allmänhet väldigt enkelt och tar fem-tio minuter. Sedan för man in lite pengar på sitt spelkonto och kan börja spela bingo direkt.

När man skaffar ett nytt spelkonto så ska man jämt jämför de olika sajterna först och en av de viktiga aspekterna att undersöka är vilka typer av bingobonus som erbjuds. Många gånger kan man få en stor bonus på sin allra första insättning, vilket skänker en massa gratisbingo att njuta av. Det är självklart bra för att man får extra pengar att spela för, men det ger en också en chans att testa lite annorlunda bingospel innan man börjar spela för de pengar man har tagit från sina egna.

Bingo har i Sverige anor från 1960-talet. Det blev fort ett väldigt uppskattat koncept och med Bingolotto på 1990-talet var det över en miljon människor som spelade bingo varje vecka. Det populära TV-programmet som förenade personer över samtliga gränser och bjöd på allting från miljonvinster till uppträden av världsstjärnor leddes under sina glansdagar av Leif «Loket» Ohlsson. Bingolotto finns än idag, men har betydligt mindre publik än förr, kanske för att folk föredrar att spela bingo på internet istället för framför TV:n.

Kravet på smidighet i vardagen är idag oerhört höga vilket är den troligtvis största anledningan till varför bingo på internet har blivit så omåttligt populärt.