Snabbkurs med roligt info hurdan man börjar spela Bingo Del II utav IV

Så, då kastar vi oss raskt in för att titta på lite annorlunda typer utav de mest populära bingospelen som du kan finna på internet.

Just nu är det en stor Bonuspå detta spelföretag.

Big Bingo Jackpots

En fortskridande jackpot med en enorm prissumma, vari alla spelare innehar en möjlighet att vinna denna.
Var dag blir jackpotten större samt större tills en lycklig besegrare hävdar avans av jackpotten samt en ny jackpot börjar.

75 Cool Jackpots

Var 75 bollars Bingo kammare har sin egen progressiva jackpot, som visas under bingobrickans mall vid längst upp av Bingo-skärmen.
Man vinner jackpotten om man passar det mönster som visas inom ett visst mängd dragningar.
Man kan se det maximala antalet dragningar till jackpotten under mönstret på kortet.

90 bollars Jackpots

Varje 90 bolls Bingo kammare har sin egen progressiva jackpot, som visas bums under bingobrickans mall vid längst upp utav Bingo-skärmen.
Man vinner jackpotten om man fylla i samtliga 3 rader på en av dina bingobrickor under 40 dragningar alternativt mindre.

Roliga samt knäppa bingo kammare
Ofta kan du hitta dessa rum på annorlunda bingoportaler på nätet och det kan vara en roligt ide att prova på dem – samtliga. De innehar var och en sina egna distinkta chattspel och blid bingovärdar.

High Roller
– kanske det mest populära rummet för ett litet antal höga insatser

Nut House
– Ja, det är oftast absolut som beskrivs – Här kan man starta med riktigt flamma insatser

Loony Bin
– Ett bra kammare för dig som vill mellansatsa

Det är ofta flera många flera varianter utav kammare, som spelas på annorlunda tider.

Håll reda på klockan
Om du lirar på utländska hemsidor tänk på att de visar speltiderna i rum tid och det kan avskilja flera timmar mellan din samt den aktuella sajtens tid.
Det är ju tråkigt om du hittar ett favoritrum samt det visar sej att den bingoomgången spelades redan för sex immar sedan.

Ett litet antal fler rum att ”titta in i ” alternativt antagligen besöka för att spela en del?
– Fair and Square Bingo
– Free Betydelse – Soap Opera Bingo!!!
– Pyjamas Bjudning Bingo!!
– Free Buy

Men som sagt, det är hundratals att välja emellan om man börjar att utforska Internet efter fler potential att spela bingo online.

Chattspel
Chattspel är något som är unikt för bingo, de organiseras utav mycket trevliga samt trevliga chatvärdar samt det brukar existera en per chatrum.

Det är skojig spel som rullar på medans man lirar bingo
Bonusar tilldelas de som vinner priser i de olika chattspelen.

De sträcker sej från ganska enkla spel Nabors – vari vinnarnas grannar vinner bonuspoäng blott för att vara till höger alternativt vänster om vinnaren i chattrummet, till ett antalet spel där du får välja ditt turnummer som du antar kommer att heter och uppfyller chattspel kriterierna.

Nu rekommenderar jag dej att vara en del aktsam, varje spelsajt kan har hundratals sådana här småspel samt det är lätt hänt att man förirrar sej ner i dem samt glömmer dän att spela bingo.