Skippa tvister om vinstdelning

Det innehar alltid förekommit ett antal fall utav tvister på vinstpengar då det handlat om stora pengar på bingovinster.

Det hände totalt härförleden att en domare fått frysa inne en avans på banken tills en tvist är löst samt i förutvarande veckan fastställde hovrätten i London ett mål om en aktietvist över ett £ 100. 000 National Game pris, som innebära att personen som vann priset inte behövde avskilja det med de spelande kunder som tvistade om segern.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Om £ 1. 000. 000 Mecka Millionaire fallet går på samma sätt verkar det som om muntliga avtal du gör med din förening att avskilja prispengar inte betyder någonting.

Med alla dessa annorlunda priser som finns att vinna numera tror jag att det är en bra idé att formalisera en avtal med dina vänner så att det ej kan existera några feltolkning om vem som får vad när en i din grupp innehar turen att vinna den stora vinsten.

Bingo spelarens avtal
Idag kan det agera en del knepigt för jag innehar ej hittat något bäst avtal för Bingospelare att luta sig emot, men å andra sidan så finns det utmärkt information för lotteri och Lotto syndikat att bringa hem på webben.

Bingogrupper är vanligtvis mycket mindre än lotteri syndikat.

Vanligtvis i en klubb blir det en grupp vänner på en alternativt två tabeller eller 2 till 4 besökare.

Om du spelar i en grupp av med vänner, låt ej ett missförstånd över eventuella vinstpengar demolera er frändskap – formalisera ert muntliga förbindelse du har tillverkat till varandra via ett formulär.

Med de nya stora priserna, är det dags för bingospelare att skydda både sej själva sina vänner samt de potentiella resultaten.

Om man lirar tillsammans med en grupp regelbundet, då är det värt att ta två sekunder för att fylla i och signera ett formulär.

Det kommer att kunna bliva ett bäst bevis att exponera opp om en bråk skulle uppstå.

Varje medlem i gruppen skall underteckna formuläret samt få någon totalt utomstående att bevittna det samt signera också.

Gör en avbild för varje lirare samt stoppa undan originalet på ett absolut ort.

Om du lirar med olika kompisar under veckan, kan du använda ett förbindelse för var ansamling – du är oxå välkommen att byta avtalet eller lägga till anteckningar om det skulle behöva.

Bomma inte att ange ett datum hur länge man vill att avtalet gälla.

Det kan verka som om detta är lite knepigt och för att vara rättvis – man antagligen ej tycker att det är nödvändigt.

Men om man var med i ett lotterisyndikat skulle du göra detsamma, samt med avsikt på nivån på prispengarna idag – hurså skulle man inte vidta åtgärder?

I synnerhet om det visar sig att muntliga avtal ej är förpliktande också i fortsättningen.

Personligen skulle jag hellre behålla en vän än få slantar.

Det är lätt för missförstånd att krypa in i en ansamling när det handlar om stora belopp pengar.

Så om alla känner till var de står i en bingogrupp, är det mindre troligt att tvister skall hända.