Paf – ett av internets mest populära spelbolag

Paf har funnits tillgängligt via webben sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Bortsett från att erbjuda sina spelare en lång rad av många underhållande vadslagningsalternativ, är de även kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en markant del för att stödja och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. Spelföretag Tips: Här.

Paf

PAF startades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad gäller vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att bidra till i form av en effektiv och roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare många olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.
Som spelare av Pafs skilda sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man ta del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf är man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder än så länge ett stort utbud av olika vadslagningsgränser för olika sporter.

För att börja spela hos Paf ska man först genomföra en insättning och det är lätt och kan genomföras genom olika metoder. Bland annat kan man tillämpa sig utav diverse betalningsmetoder genom nätet som Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att använda sig utav MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av diverse erbjudanden som inte allt för sällan gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på flera aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor vinst som innefattar en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del av och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För ytterligare upplysning om Paf, diverse sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras webbplats alternativt kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla samt tillkommande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar allehanda europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas via e-post om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella och hobbyspelare, som får chansen att ta del utav deras bettingsalternativ.