Moder tillbaka till Bingo!

Höstsäsongen står för dörren eller ska jag hellre säga att det innehar blivit en gråare samt kallare sky?

Tänker tilbaka på sommaren, det känns nära nog som om det var igår barnen var ute nästan hela dagarna
Dessa dagar var ganska fantastiskt, leka ute fast det kanske regn under följe med mammor, pappor samt farföräldrar, det var så intensivt.

Gå på bio, hyra DVD, spela brädspel samt ett litet antal utav alla fräscha inomhusaktiviteter, som vi alla gjorde som föräldrar att hålla våra barn och oss själva med underhållning.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Som en ansvarsfull förälder under dessa dagar, även om på nätet bingo webbplatser förde massiva kampanjer med sommarens spel, men jag var helt upptagen med mina barn samt familj alldenstund de var mitt främsta ansvar.

Idag när vi är loss till viss del från detta ansvar, kan vi gå tillbaka till bingospel!
Det är alltid något i synnerhet uppgraderat eller en introduktion utav något nytt för oss bingo fans när årstiderna växlar till hösten och efter att vintern.
Bingo kampanjer med teman om ferier innehar alltid varit en häpnadsväckande hit och med Halloween och jultid hotfull runt hörnet, är detta självfallet är den bästa tiden på året att spela.

Jag antar att bingospelare är de lyckligaste på denna planet och i kosmos om nu utomjordingar existerar.
Detta beror på att Nätet tillgodoser behoven samt entusiasmen hos de som gillar bingospel och gemenksapen hos alla bingospelare.
Så, okej är det synd att sommaren är över, men nu väntar höst- och vinterbingon på jag.

Det är ej jag det är Bingo!

Om du är en ivrig bingo fan då behöver du äga upplevt att man innehar tillverkat saker blott för att kunna spela bingo spel, innehar jag korrekt?

Jag har producerat många konstiga don men det var egentligen ej jag utan bingo spel innehar tvingat jag att göra dem.

Under helgerna önskar jag alltid bereda lunch samt middag i god tid men historien blir helt avvikande när det finns några fräsande veckoslut bingo erbjudanden som blinkar på min datorskärm.

Jag tillverkar också mycket utav andra saker, men de är knappt relaterade till listan över hemarbetet samt alla extrapengar går till bingospel.

Under vardagar, när jag får info om sensationella erbjudanden som mitt gunstling bingo trade mark lägger ut blir jag en perfekt planerare samt supereffektiv som ingen kan avhålla mig från.
Ordet övertid får inte finnas i dessa lägen.

Det finns massor utav incidenter, tack och lov det nära nog alltid rör hushållsarbete och inte mitt officiella göromål eller annars jag skulle ha fått kicken för länge sedan!

För att spela mina favorit bingospel, kan jag skutt bantingskurer eller göra patetiskt dålig mat som jag annars kan göra jätteläckert.

Jag har brutit planer på att ta vägen ut på city med mina vänner sedan äga hört att det fanns en hög med pengar i spel på min bingo klubb.

Jag brukar spela bingo spel ensam eftersom de flesta utav mina vänner samt släktingar är känslomässigt fäst vid vinster och de förlorar kontrollen över sina känslor när de förlorar och Hallå! jag är känslomässigt kraftig.

Så om en fråga som måste komma i ditt håg, dvs har jag någonsin ertappats med att ljuga?
Svaret är…. anta…. ja!

Du har helt rätt, de är många gånger jag innehar ertappats med att småljuga, men jag gör det på ett fint fason.

Det har existerat tillfällen då jag innehar berättat till mina kompisar att jag är upptagen med något arbete i bostaden, men min man har ringt till dem och jag ertappades rödblossande med att spela bingo.

Mina kompisar innehar hittat mig gömd under mitt datorbord och jag påstår att det inte är jag utan avhängig på grund av bingo.