Lotterier Hurdan allting började Del 3 av 8

• Tidigt Us of america, 1612-1900

• “Pieces of Eight”.

• “Slave lotteri” i 1769, som annonserade med jordens underlag och slavar som priser i Virginia Gazette.

• Tyska länder

• Inne anekdot
• Game med nummer
• “den lägsta, elakaste, värsta formen…

Bookies kunde bevilja kredit till spelaren.

• Superusla odds 1000: 1,

Arla Amerika, 1612-1900

Ett engelsk lotteri, auktoriserad av kung James I i 1612, beviljade Virginia Company of London rätten att ackumulera in slantar för att assistera att anlägga nybyggare i den första bestående engelska kolonin i Jamestown, Virginia.

Lotterier i koloniala Us of america spelade en viktig roll i finansieringen utav både privata och offentliga affärsverksamhet.
Det har noterats att mer än 200 lotterier emellan 1744 och 1776, spelade en viktig roll i finansieringen vägar, bokbuss, kyrkor, skolor, kanaler, broar, etc.

På 1740-talet, finansierades grunden för Princeton samt Columbia Universiteten utav lotterier, liksom University of Pennsylvania med Akademins lotteri i 1755.

Under de franska samt indiska krigen, begagnade flera kolonier lotterier för att bidra till finansieringen av befästningar samt den lokala milisen.

I maj 1758 startade staten Massachusetts ett lotteri för krig “Expedition mot Kanada. ”

Benjamin Franklin organiserade ett lotteri för att ackumulera in pengar för att köpa kanoner för gard utav Philadelphia.

Flera utav dessa lotterier erbjöd priser i form utav “Pieces of Eight”.

George Washingtons Mountain Road lotteri i 1768 misslyckades, men dessa sällsynta lotter som bär Washingtons namnteckning blev istället samlarobjekt, ett exempel säljs för ca $ 15. 000 år 2007.

Washington var också högsta ansvarig för överste Bernard Moores “Slave lotteri” i 1769, som annonserade med jordens underlag samt slavar som priser i Virginia Gazette.

I begynnelsen utav frihetskriget, nyttjade den kontinentala kongressen lotterier att ackumulera in slantar för att backa upp den koloniala armén.
Alexander Hamilton skrev att lotterier skulle vara enkelt och att “alla… kommer att vara villiga att bege sig en obetydlig summa för chansen av ansenlig förtjänst… samt skulle preferens en liten chans att vinna en fullkomlig del till en stor chans att vinna lite. ”

Skatter hade aldrig accepterats som ett sätt att öka den offentliga finansieringen utav projekt, samt detta ledde till den populära uppfattningen att lotterier var en design utav dold uppbörd.

I slutet av frihetskriget började de olika staterna att tillgripa lotterier att ackumulera in pengar för flera offentliga projekt.

Tyska länder
Det första stora lotteriet på german mark hölls 1614 i Hamburg.
I Österrike var det första lotteriet startat 1751, under kejsarinnan Maria Theresia regeringstid, och namngavs Lotto di Genova, alldenstund det byggde på 90 siffror.

Modern historia

Game med nummer

Den game med siffror som drivs av “politiska affärer”, där spelarna väljer nummer, var i AMERIKA före 1860.

År 1875 uppgav en rapport av en korad nämnd utav New York State Assembly som “den lägsta, elakaste, värsta formen… av spel som tagit sig in i staden New York, i vad som heter politikspel.

” Spel var oxå populärt i italienska område så det kom att kallas det italienska lotteri, samt det var känt i kubanska gemenskaper som Bolita (“liten boll”).

I det tidiga 20-talet, var spelet populärt speciellt fattiga samhällen, samt kunde spelas för så lite som $ 0, 01.
Ett utav spelets attraktioner för de med låga inkomster och dåliga arbetsförhållanden var möjligheten att investera små belopp.

Dessutom, till skillnad från statliga lotterier, kunde bookies bevilja krita till spelaren.

Därjämte kunde vinnare avstyra inkomstskatt.

Olika banker kunde erbjuda annorlunda priser, ehuru en payoff av 600 till 1 var typisk.
Alldenstund oddsen för att vinna var 1000: 1, var den förväntade vinsten för bankerna och bookies jättestor.

När lotterier fick börja existera åter 1964 skulle det ta flera år av konstitutionella amendements från de annorlunda staterna innan lotterierna kunde blomstra åter.

Den 12 mars 1964, blev New Hampshire den första staten att avyttra lotter i modern tid.