Kalkontur

Fortfarande i dag sitter jag här och skrattar när jag skriver detta.

Vi har alla sett samt ja också tillverkat det.

Våra lyckosymboler, man bönar, man ber, man lovar sin förstfödda, skakar våra kort, upp samt ta vägen runt ett litet antal varv runt bordet.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Berättade om någon som lyckades tillgängliga det.. (och hoppades att de skulle ropa de nummer vi behövde först).

Väl i somras var jag ny på området, gav opp bingo efter att jag flyttade 100 mil från där jag brukade att leva (prova att ta vägen från att gå 5 nätter i veckan för att inte säga för ett totalt år! )

Min syrra var uppe samt en natt beslutade vi oss för att ta vägen till den lokala bingohallen som jag sett vid en av mina turer till butiken.

Det kan vara bäst att veta vad människor tycker om nykomlingar.

Jag tänkte att jag skulle avvakta tills sista minuten med att gå in, så jag ej skulle ta någon annans “heliga sittplats”

(Du känner till hur de har sina egna platser på bingohallar! )

Vid denna bingo istället för en vanlig bingo spelade de snabbisar, det är när de blott ropar siffran samt inte bokstaven och man behöver få ett fullt kort.

Min syrra är inte en bingo lirare så jag var tvungen att förklara för henne… hon nickade och sa att hon förstod.

Spel # 1 pågick, hon får raskt en rak kurs samt hon skriker BINGOOOOOOOO så det ekar och de slutar dra bollar…… samtliga ser på oss……. min syrra är beredd att dö så penibelt var det.

Så spelet fortsätter…… nästa snabbis hon gör det åter….. denna gång slutar de inte ens dragningen.. då…… helt plötsligt ser jag någonting i ögonvrån, det är någon bakom jag.

De rabblar siffror samt jag försöker spela samt se vad denna ilskna sak är som är bakom mig.

Märk väl att det är mitt i sommaren samt 30 grader hett med mycket fuktig luft.

Så nästa sak jag visste satt därjämte jag utöver min syster är den här damen.. hon har en tung päls på sej.. samt hon innehar ett halssmycke producerat av kalkon önskeben.. vid det här laget flinar min syrra brett.. och jag är kippar sedan luft.

Så börjar de vanliga spelen nu.. och min syrra (märk antagligen, ej en bingo spelare) väntar på G53 för en speciell vinst på drygt 1 500 och samma tid är önskebenstanten tydligen efter att ett i synnerhet siffror också… och hon börjar gnola samt repeterar…. och hon gnuggar sina önskeben nynnar B7 B7 B7 och uttalar ”jag slutar blossa om du ropar mitt siffror samt jag kommer att stanna i hemmet nästa vecka jag inte kommer att köpa några fler skraplotter”.

Jaja min syrra var tvungen att göra det.. hon säger att jag behöver G53… och kalkondamen reser sig… lägger händerna på min systers kort samt säger: “STOPPA G’s! ”

Jag tänker vad sjutton denna kvinna är totalt från sina sinnen.. vilken typ utav stad är det jag flyttat till!

Och min syster… den smarta Alice hon är… Hade sagt till kalkondamen att hon ej trodde att hennes fåglar var fullt kokta och att det saknades några fjädrar… när de ropade B7.. samt hon vann.

Nu allt jag kan filosofera är… var kan jag få tag på kalkon ben?

Jag anser ännu att det var festligt den dagen.

Jag innehar inte sett kalkon kvinnan efter den dagen… och hoppas att jag slipper… så… men jag antar jag önskar ta ett av hennes kalkon ben!