Hur du blir en bäst Bingoutropare

På ytan verkar bingo vara en dylik simpel match.
Alla vet de grundläggande premisserna:
En individ, beväpnad med en samling bollar alternativt siffror, ropar ut slumpvis selekterade siffror tills en lirare ropar ut att de har fått en Bingo.

Och för spelarna, detta är ad de tittar på och känner till.

Emellertid, för den som skall vara Bingoutropare är det mycket mer komplicerat.

Detta inlägg hoppas att införa dig till vad som behövs, men oxå att assist de mer erfarna att förbättra sina stilar och samtidigt förklara ett litet antal av de mindre logiska smeknamnen till spelarna.

Förbereda scenen

Före du kan starta studera om försäljning utav biljetter och kalla siffror, är det värt med en kort introduktion.

Man måste fastställa hur flera spel man kommer att spela, om du kommer att sälja biljetter innan varje spel alternativt i ett broschyr för hela den första sessionen, samt om man kommer att spela för “linje”, “fyra hörn”, eller blott för “huset”.

I den mer formella inställningen utav ett professionellt spel, kommer dessa saker antagligen redan vara fastställda och du kommer förmodligen tillgängliga skolning på annorlunda sätt att göra don.

Men om man inte innehar dessa don klara för dej kommer förvisso, din allmän att diktera (högljutt) hurdan man ska administrera det.

Om man till exempel skulle ta vägen runt och sälja biljetter till en liten äldre ansamling så är det i allmänhet fortare samt enklare, men i en ungdomsklubb önskar du säkert att de skall köa soft och dämpa samt ta det lugnt.

Förslag för att ropa
Stressa inte.
Om man ej är van att vara eller tala framför en ansamling folk, är tendensen lätt att man talar för fort, stammar förvrängda nummer samt fort utvecklar en torr mun.

Dryfta så tydligt som du kan samt försöka vara en del melodisk i tonen.
Med någonting att dricka till hands stöder oxå.

Se till att man skänker bollarna en riktigt bra omskakning alltemellanåt, detta är mer för effekt än för faktisk randomisering.
Utav någon anledning kommer samtliga minsann att ana att man är en mycket rättvis och beprövad utropare.

När du ropar fortskridande numrering, skaka en del på huvudet och “tuta” nästan ohörbart.

De större lirare kommer att ana att om du ropar löpande numrering, så är det ditt fel för att man ej “blandat opp dem” tillräckligt och kommer ibland att bröla något om detta till dig.

Taktiken med att vara en del förvånad själv föregriper spelarna samt lämnar dem att istället gnälla på otur eller bristfällig utrustning.

Du kan avstyra de större problem igenom att vara tydlig i början.
Exempelvis är det en offentligt accepterad bestämmelse att om någon inte ropar “Bingo” på det siffror som kompletterar en spelplan, så förlorar de sitt pris.

I en mer informell ett klimat, är det viktigt att klargöra detta eftersom vissa aktör antagligen inte innehar spelat dessförinnan.

Människor kan bli rätt så otäcka samt klandra dej för “inte inneha förklara den biten före “.

Alltemellanåt kan människor få feltryckta kort med sexton nummer på i stället för femton alternativt att de är tryckta två gånger.

Hurdan du hanterar detta är upp till dig, men återigen om man förklarar detta i begynnelsen att det är opp till spelaren att säkerställa att deras kort gäller och tittar på riktiga ut, så kan du avstyra problemet totalt.

Börja med att bedja dem avsyna att varje kort har femton annorlunda nummer anordnade efter det system som innefattar hos dej för detta spel, och om någon inte är korrekt att de förändrar dem innan spelet börjar.

Detta händer oftare än man skulle förvänta sig, särskilt med billiga häften.

Följ dessa förslag samt man kommer att bliva en bra och kärkommen bingoutropare.

Just nu är det en stor Bonuspå detta spelföretag.