En trisslott kan förändra dina ekonomiska förhållanden avsevärt

Det är många människor som finner det underhållande att skrapa trissloter. Det som förenar samtliga som gillar att spela trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att skrapa trisslotter som lockar än enbart drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har bestämt sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller ej och många människor har ritualer angående allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Somliga vill hastigt skrapa igenom hela lotten medan andra försiktigt skrapar ruta för ruta. En del skrapar enbart precis så att summorna syns i varje ruta, medan ytterligare några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det viktigt att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som INTE får skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man skrapar fram så går man ändå lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Om man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså flera annorlunda typer av vinster att hoppas på när man spelar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag genomföra på två annorlunda sätt – antingen online via någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det lite mer traditionella viset genom att bege sig till ett spelombud och köpa fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av människor. Att spela trisslotter lockar även fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på korrekt sätt så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är även en utomordentlig present att skänka. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som ges bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det bli en storvinst så kan det eventuellt kännas aningen surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt och något man njuter av för sig själv. Många par finner rejält nöje i att under helgen skrapa trisslotter tillsammans. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt samt spännande och om man inte vinner så ha man åtminstone haft en förväntansfull stund tillsammans med den man älskar. Skraplott-tips Klicka Här.

Andra väljer att spela trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att testa igen och igen.