Bli miljonär på en skraplott online

Att inhandla sin skraplott online blir allt vanligare. Många är vi som gillar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om ekonomisk frihet levande. Alla kanske inte skrapar lotter i hopp om att kamma hem högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om. Mer information: Här.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också populär, man vinner inte lika rejäla summor, men insatssumman är å andra sidan även lägre. De flesta av oss kan undvara någon tia i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man spelar trisslotter på klassiskt vis så handlar man först en lott eller två (alternativt fem!) hos sitt närliggande spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste utför en liten högtidlig procedur vid skrapningen. Några skrapar rutorna med omsorg en för en till dess allt av det översta skrapskiktet är väck, andra skrapar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott online så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man vill skrapa fram sina rutor – en och en, eller allting samtidigt. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan köpa skraplotter online genom ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com samt lyckoskrapet.com. Det finns hur många annorlunda varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att betrakta vinstodds, vinstplan och – såklart – lottpris innan man har för avsikt att spela skraplotter online.

När man drömmer om ett liv i avsaknad av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man aningen old school så kanske man uppskattar ritualen att promenera ner till spelombuden en viss veckodag och inhandla ett förutbestämt antal skraplotter. Man utför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att bidra till högsta vinsten, eller i alla fall hyfsat mycket pengar.

För modernare personer är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och handlar sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det handlar om vilken variant av spelande som helst så är det angeläget att man har kontroll på sig själv, att spendera småsummor på lotter samt betting verkar harmlöst, men ifall speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor raskt stora summor och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många går i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att handla en skraplott online stundtals är naturligtvis ingen fara och att använda en avlagd spelsumma per vecka är en god idé för att hålla koll på sina spelutgifter.