Bingo FAQ Del IV utav V

I detta Bingo FAQ kommentar beskriver jag lite vad ”Battle of te Clubs” samt ” Super Spotlight” går ut på?
Man kanske vill prova att spela dem senare?

Vad är Battle of the Clubs?

Slaget mellan klubbarna är en community verkan som kan schemaläggas på länkade spel som belönar spelare som köpt biljetter i klubben vari den segrande biljetten köptes.

BEAKTA Om spelarna köper biljetter till samma spel i flertal klubbar, i anledning att bedra Slaget mellan Klubbarna funktionen kommer samtliga biljetter hänföras till klubben där den första biljetten för spelet köptes.

Kostnad Alternativ
I Strid emellan Klubbar spel kan var och en konfigureras olika
Segrande lirare betalas en andel av slaget vid sin klubb.

Den totala potten delas mellan spelaren med den vinnande biljetten för spel samt samtliga andra lirare som innehar inhandlat biljetter i samma klubb (inklusive vinnaren).

Fördelningen mellan de segrande lirare samt samtliga kvalificerade spelande kunder kan konfigureras per spel.

Den del av potten delas mellan alla kvalificerade spelande besökare kan vara lika per spelande besökare eller proportionell utifrån insatserna i spelet.

Det är oftast en minimum utbetalning till en besökare i den vinnande klubben.

Priser kan betalas till din Bingopott eller till kassan.

Innan spel börjar

Före Slaget emellan Klubbar spel börjar, kommer alla att få se att Slaget mellan Klubbar spelet är på väg att starta.

Det kommer att visas detaljerat vilka vinster som är aktuella för bingo spel.

Om ett Slag emellan Klubbarna spel föregår ett annat Slaget emellan Klubbarna spel, och de innehar exakt samma pris val kommer info bara att visas endast en gång före den första matchen.

Besegrare
Vid slutet utav var slag vid Klubbarspelet kommer en egen segeranimation visas i listan över Battle of the Clubs vinnarna.
Om man innehar vunnit, kommer ditt namn att vara högst på listan!

Du kan också kolla fullständiga uppgifter om din Battle of te Clubs vinnare i din insats historia.


Vad är Super Strålkastare?

“Super Spotlight” är en progressiv jackpot som är specifik för en utsedd Bingo Club.

Super Spotlight spelet kommer att spelas för 1 rad, 2 rader samt kåk med Jackpotter att få genom att vinna en kåk i ett angivet antal som visas i Jackpot-området på anvisad klubb.

Det utsedda mängd samt biljettpriset kan variera från förening till klubb samt kan ändras på grund av särskilda kampanjer och sajterna informerar om när detta kommer att förekomma.

När en jackpot innehar vunnit det fulla beloppet kommer det att betalas till vinnaren.
Det finns ingen gemensam del i denna Bingo Jackpot och

Jackpot vinnaren får 100% av bingo jackpottens summa.

Super Spotlight Jackpot kan bara vinnas under ett Super Strålkastare spel och spel kommer att ha det explicit namnet “Klubbnamet Super Spotlight” för att skilja den från icke-Super Strålkastare spel

“Super Spotlight” är ett separat Jackpot spel till “Spotlight” och ett par lirare är inte anslutna eller kopplade tillvarandra på något fason.

Jackpotten finansieras igenom en procentsats av insatser som kommer att läggas till Super Strålkastare Jackpot så att den ökar sedan varje spel.

När en Super Spotlight har vunnits kommer det att fyllas på och beloppet kan variera avhängig på när den specifika klubbens Super Strålkastare samt Super Spotlight Jackpot blir engagerad igen.

Nuvarande Super Strålkastare Jackpot beloppet visas vanligtvis i Jackpot-området i Bingo klubben när det är åtkomligt för ett visst spel.

Nu har du precis läst näst sista delen utav mitt Bingo FAQ. Den sista delen handlar om ett par spelvarianter till som kan vara spännande att kunna.