BetFred, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Gränssnitten BetFred Toolbar samt Simple Bet är tillgängliga för den som önskar spela hos vadslagningssiten BetFred.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har svårighet att finna de event som man kan önska spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och genom dessa frågor får en spelare skilda förslag på diverse matcher samt odds som kan intressera en.

BetFred

BetFred har en hemsida som erbjuder spel på diverse event från flertalet länder världen runt och de kommer i 6 olika språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är mycket trivial och fräsch och gör det genomförbart för spelare att hitta det de söker enkelt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har som avsikt att erbjuda sina spelare flera odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event i den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala samt Europeiska sportevent, något för flertalet spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos BetFred finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf samt fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, som olika stora ligor från diverse Europeiska länder. BetFred erbjuder även sina kunder bra odds på olika matcher från både lokala samt mindre ligor.

Kom igång och spela hos BetFred

För att påbörja ditt spelande hos BetFred är det bara att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar enbart några minuter och handlar endast om att först fylla in lite information, så att man därpå kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns fler sätt att göra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver assistans eller söker ännu mer information, finns BetFred support tillgängligt genom antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i många språk och man kan kontakta dem via e-post alternativt chatt dygnet runt. Kontakt via telefon är å andra sidan enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron och skilda Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen för spel hos BetFred avgörs efter den max vinst man får för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos BetFred finns även en gräns för den summa man kan vinna per dag samt veckovis och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred medför att man kan ta del av flertalet olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del utav är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare från Norge, Sverige samt Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa tvingas man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; På denna sajten.

En anna fördel som spelare hos BetFred kan dessutom ta del av är deras hjälp vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det spelar ingen roll vad för andra saker som görs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som ger sina spelare underhållning på nätet.